Opis
Sir kozji 190g Carpe Diem
Sastav: punomasno pasterizovano kozje mleko, sirarska kultura, sirilo, kalcijum hlorid, kuhinjska so.
Sadrži: min 45% mlečne masti, voda u bezmasnoj materiji 54-69%
Proteini: 24.5g
UH: 1.5g
Masti: 22.4
Sir kozji 190g Carpe Diem
Sastav: punomasno pasterizovano kozje mleko, sirarska kultura, sirilo, kalcijum hlorid, kuhinjska so.
Sadrži: min 45% mlečne masti, voda u bezmasnoj materiji 54-69%
Proteini: 24.5g
UH: 1.5g
Masti: 22.4
Settings | Sir kozji 190g Carpe Diem remove | Mozzarela Capone 125 gr remove | Punomasni beli sir Arum 5kg 45%mm remove | Mozzarella baby italiana Ekofil 1 kg remove | Mediteran kiseli krem 3kg remove | DOMAĆI MLADI SIR PRESIDENT 500G remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
SKU | F12211 | F31456 | F62222 | F61458 | F62108 | SOM013 |
Rating | ||||||
Price | 343,00 RSD | 241,00 RSD | 3.240,00 RSD | 2.424,00 RSD | 957,00 RSD | 234,00 RSD |
Stock | Nema na zalihama | |||||
Availability | Nema na zalihama | |||||
Add to cart | ||||||
Description | ||||||
Content | Sir kozji 190g Carpe Diem Sastav: punomasno pasterizovano kozje mleko, sirarska kultura, sirilo, kalcijum hlorid, kuhinjska so. Sadrži: min 45% mlečne masti, voda u bezmasnoj materiji 54-69% Proteini: 24.5g UH: 1.5g Masti: 22.4 | Mozzarela Capone Ekofil 125 gr Capone mozzarella italiana je sveži punomasni sir parenog testa sa min.45% mlečne masti u suvoj materiji. Proizvodi se po tradicionalnom italianskom receptu. Za proizvodnju se koristi posebno dizajnirana tehnološka oprema čime se dobija sir u obliku loptica mase 125g i 10g. Capone mozzarella italianu karakteriše izrazito blag mlečan ukus, bela sjajna površina, meka konzistencija. Svojim izgledom i ukusom se izdvaja od ostalih vrsta sireva. Pogodna je za pripremu pizza i različitih vrsta salata u vidu predjela. ČUVANJE:na temperaturi od 0˚C do +8˚C | Punomasni beli sir Arum 5kg | Mozzarella baby italiana Ekofil 1 kg | Mediteran kiseli krem
![]() | DOMAĆI MLADI SIR PRESIDENT 500G Opis - Niskomasni meki sir, bez zrenja, od pasterizovanog ultrafiltriranog mleka, sa min. 20% mlečne masti u suvoj materiji. Čuvati na temperaturi od +4 do +8°C. |
Weight | ||||||
Dimensions | - | - | - | - | - | - |
Additional information |
Recenzije
Još nema komentara.