Opis
Roštilj kobasica cca 1kg
Roštilj kobasica cca 1kg
Settings | Roštilj kobasica cca 1kg remove | Zlatiborska Budimska kobasica listići 250gr remove | Kobasica sa sirom austrijska Lucifer 360gr remove | Kobasica Panona Pik cca 1.8kg remove | Čajna kobasica 650gr - Mitros remove | PEPERONI sušene kobasice 1kg remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
SKU | F2293 | F11971 | F22258 | PIK011 | F11092 | F21079 |
Rating | ||||||
Price | 1.010,00 RSD | 333,00 RSD | 679,00 RSD | 3.434,00 RSD | 479,00 RSD | 909,00 RSD |
Stock | Nema na zalihama | Nema na zalihama | ||||
Availability | Nema na zalihama | Nema na zalihama | ||||
Add to cart | ||||||
Description | Roštilj kobasica cca 1kg | Kobasica Panona Pik cca 1.8kg | Zlatiborac Čajna kobasica listići 100gr | |||
Content | Roštilj kobasica cca 1kg | Zlatiborska Budimska kobasica listići 250gr | Kobasica sa sirom austrijska 360gr | Kobasica Panona Pik cca 1.8kg | Čajna kobasica 650gr - Mitros | PEPERONI sušene kobasice 1kg
Naziv (prema regulativi) Toplotom obrađene sušene kobasice
Naziv i adresa proizvođača: MITROS FLEISCHWAREN d.o.o.
Jarački put bb, 22000 Sremska Mitrovica
Sastojci (prema opadajućem redosledu):
Svinjsko meso (73%), čvrstoo masno tkivo, kuhinjska so, pšenična vlakna, beli luk, začin (slačica), dekstroza, ekstrakti začina, stabilizator: difosfati, antioksidans: natrijum-askorbat, boja: paprika ekstrakt, konzervans: natrijum-nitrit.
Sadržaj proteina mesa najmanje 18%.
Može da sadrži soju i mleko u tragovima.
Zemlja porekla: Republika Srbija
Rok upotrebe
120 dana
Nakon otvaranja pakovanja proizvod najbolje upotrebiti u naredna 72 h.
Čuvati na temperaturi od 0 do +4°C.
Uputstvo za upotrebu
Proizvod se koristi bez prethodne pripreme.
Prosečna hranljiva vrednost na 100g proizvoda:
Energetska vrednost 1457 kJ / 352 kcal
Masti 30 g
- od toga zasićene masne kiseline 13 g
Ugljeni hidrati 2,4 g
- od toga šećeri 0,9 g
Proteini 18 g
So 3,6 g
![]() |
Weight | ||||||
Dimensions | - | - | - | - | - | - |
Additional information |
Recenzije
Još nema komentara.