Opis
Preliv jagoda Biljana 1kg
Preliv jagoda Biljana 1kg
Settings | Preliv jagoda Biljana 1kg remove | Preliv od karamele 1kg Degusta remove | Baza Bavarika 10L remove | Višnja smesa 6kg remove | Preliv višnja 900gr Aroma remove | Preliv karamel 900gr Aroma remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
SKU | S61188 | DG006 | S51892 | S31748 | ARM012 | S61501 |
Rating | ||||||
Price | 406,00 RSD | 379,00 RSD | 1.333,00 RSD | 2.774,00 RSD | 321,00 RSD | 321,00 RSD |
Stock | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | |||
Availability | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | |||
Add to cart | ||||||
Description | ||||||
Content | Preliv jagoda Biljana 1kg | Preliv od karamele 1kg Degusta | Baza Bavarika 10l Baza Bavarika – bazni rastvor namenjen za premazivanje testa pre pečenja kako bi se dobio proizvod karakteristične zlatno braon boje i karakteristične arome. Doziranje: 100% rastvor za doziranje Pakovanje: kanisteri od 10 lit. Bazni rastvor može se nanositi na proizvod na nekoliko načina. Proizvod se na kratko ubaci u šok komoru i potapa u rastvor (obavezno nositi rukavice) Potapanjem tek formiranog proizvoda u rastvor Prskanjem po proizvodu (ukoliko proizvodi nisu na starim čeličnim plehovima) Rastvor se četkom nanosi po proizvodu. Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica) Temperatura testa: 26-28°C Odmaranje u masi: 10 minuta Završna fermentacija:15 minuta Temperatura pečenja: 250 – 230°C Vreme pečenja: 23-25 minuta | Višnja smesa 6kg | Preliv višnja 900gr Aroma | Preliv karamel 900gr Aroma |
Weight | ||||||
Dimensions | - | - | - | - | - | - |
Additional information |
Recenzije
Još nema komentara.