Opis
Preliv čokolada 900gr Aroma
Preliv čokolada 900gr Aroma
Settings | Preliv čokolada 900gr Aroma remove | Preliv šumsko voće Biljana 1kg remove | Karamela smesa 5kg remove | Baza Bavarika 10L remove | Preliv čokolada Biljana 1kg remove | Topla lešnik čokolada TopČok 20 komada remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
SKU | ARM006 | S61190 | S51892 | S61187 | TC007 | |
Rating | ||||||
Price | 343,00 RSD | 406,00 RSD | 1.333,00 RSD | 406,00 RSD | 707,00 RSD | |
Stock | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | |||
Availability | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | |||
Add to cart | ||||||
Description | ||||||
Content | Preliv čokolada 900gr Aroma | Preliv šumsko voće Biljana 1kg | Karamela smesa 5kg | Baza Bavarika 10l Baza Bavarika – bazni rastvor namenjen za premazivanje testa pre pečenja kako bi se dobio proizvod karakteristične zlatno braon boje i karakteristične arome. Doziranje: 100% rastvor za doziranje Pakovanje: kanisteri od 10 lit. Bazni rastvor može se nanositi na proizvod na nekoliko načina. Proizvod se na kratko ubaci u šok komoru i potapa u rastvor (obavezno nositi rukavice) Potapanjem tek formiranog proizvoda u rastvor Prskanjem po proizvodu (ukoliko proizvodi nisu na starim čeličnim plehovima) Rastvor se četkom nanosi po proizvodu. Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica) Temperatura testa: 26-28°C Odmaranje u masi: 10 minuta Završna fermentacija:15 minuta Temperatura pečenja: 250 – 230°C Vreme pečenja: 23-25 minuta | Preliv čokolada Biljana 1kg | Topla lešnik čokolada TopČok 20 komada (25gr kesica) |
Weight | ||||||
Dimensions | - | - | - | - | - | - |
Additional information |
Recenzije
Još nema komentara.