Korpa
0,00 RSD
PRODAVNICA

Monini maslinovo ulje sa tartufima 0.25l

1.130,00 RSD

SKU S50402
Kategorije , ,

Opis

Monini maslinovo ulje tartufi 0.25l

Monini maslinovo ulje sa tartufima je luksuzan dodatak koji svakom jelu daje sofisticiran i bogat ukus. Kombinacija visokokvalitetnog ekstra devičanskog maslinovog ulja i esencije tartufa stvara jedinstveni gastronomski doživljaj. Ovo ulje je idealno za ljubitelje gurmanske kuhinje i savršeno se slaže sa raznim specijalitetima.

Sastojci:

  • Ekstra devičansko maslinovo ulje
  • Prirodna aroma tartufa

Nutritivne vrednosti (na 100ml):

  • Energija: 3378 kJ / 822 kcal
  • Masti: 91,3g
    • Zasićene masne kiseline: 13,5g
  • Ugljeni hidrati: 0g
    • Šećeri: 0g
  • Proteini: 0g
  • So: 0g

Preporučena upotreba:

Monini maslinovo ulje sa tartufima koristi se kao završni dodir za jela kako bi im se dodao bogat, zemljani ukus tartufa. Idealno je za:

  • Pasta: Dodajte nekoliko kapi ulja preko sveže skuvane paste za nezaboravan ukus.
  • Rižoto: Pospite ulje po rižotu neposredno pre serviranja.
  • Pizza: Pre serviranja, dodajte nekoliko kapi ulja po sveže pečenoj pizzi.
  • Salate: Prelijte preko salata od svežeg povrća za dodatnu aromu.
  • Meso: Koristite kao marinadu ili dodajte preko pečenog mesa.
  • Jaja: Pospite preko kajgane ili poširanih jaja za dodatnu dimenziju ukusa.

Recept: Tagliatelle sa tartufima

Sastojci:

  • 300g svežih tagliatelle pasta
  • 2 kašike Monini maslinovog ulja sa tartufima
  • 50g maslaca
  • 1 mali crni tartuf (opciono)
  • 50g parmezana, narendanog
  • So i biber po ukusu
  • Sveži peršun, naseckan (za dekoraciju)

Uputstvo za pripremu:

  1. Kuvanje paste:
    • Skuvajte tagliatelle u velikoj šerpi sa posoljenom vodom prema uputstvima na pakovanju dok ne postane al dente.
    • Sačuvajte 1/2 šolje vode u kojoj se kuvala pasta, a zatim procedite pastu.
  2. Priprema sosa:
    • U velikom tiganju rastopite maslac na srednjoj vatri.
    • Dodajte Monini maslinovo ulje sa tartufima i promešajte.
  3. Kombinovanje:
    • Dodajte skuvanu pastu u tiganj sa maslacem i uljem.
    • Dodajte sačuvanu vodu od paste postepeno, mešajući dok pasta ne upije tečnost i sos postane kremast.
    • Dodajte so i biber po ukusu.
  4. Serviranje:
    • Poslužite pastu toplo, posuto narendanim parmezanom i svežim peršunom.
    • Ako koristite sveži tartuf, narendajte ga preko paste neposredno pre serviranja.

Savet:

Monini maslinovo ulje sa tartufima je vrlo snažno, pa je dovoljno koristiti samo nekoliko kapi kako biste postigli bogat ukus. Čuvajte ulje na hladnom i tamnom mestu kako biste sačuvali njegovu aromu i kvalitet.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedi