Opis
Kakao prah Callebaut alkalizovan 5kg
Odlična osnova za aromatiziranje, bojenje i teksturiranje.
Kakao prah kompanije Callebaut® je 100% čisti kakao, prešan iz iste sjajne mešavine kao i ona koju koristimo za izradu naše najfinije belgijske čokolade.
Ima toplu, crveno-smeđu boju i vrlo prijatan čvrst ukus čokolade koji uglavnom potiče od mešavine zapadnoafričkog pasulja koja čini njegovu osnovu.
Začinjeno je ukusom pasulja iz drugih afričkih regija, Latinske Amerike i Azije.
Ovaj kakao u prahu takođe ima vrlo finu teksturu i lako se može mešati u testo i tečnosti – što je odlično za aromatiziranje i bojenje sunđera, keksa, sladoleda, poslastica, pića i još mnogo toga.
Divan ukus i boja čine ovaj vaš kakao u prahu neophodnim za ukrašavanje i doradu vaših poslastica.
Čvrst ukus čokolade – toplo smeđa boja.
Mešajte u testo, testo, tečnosti.
Fina tekstura – velika rastvorljivost.
Ukoliko biste hteli da, u jednoj reči, opišete dom najfinije belgijske čokolade ili bogatstvo najfinijih čokoladnih ukusa, rekli biste Callebaut.
Zašto? Zato što je to jedna od retkih čokolada koja je dovoljno dobra ne samo za svakog od nas već i za kuvare najboljih svetskih restorana.
Pravljenje divnih čokoladnih radosti za svoje prijatelje i obožavatelje je ono čime se Callebaut bavi, iz generacije u generaciju, od 1911. godine. Ideja sa kojom je Octaaf Callebaut započeo proizvodnju i kojom se kompanija dan danas vodi je “od zrna do čokolade” i ostvarena je kroz kontrolu svih faza proizvodnje — od gajenja, odabira i branja najfinijih kakao zrna iz netaknute prirode, do vrhunskih belgijskih majstora čokolade koji od njih stvaraju najkvalitetnije i najukusnije čokoladne proizvode za ljubitelje širom sveta.
Jer, za Callebaut ovo nije samo priča o čokoladi, već priča o ljubavi prema čokoladi koja traje preko sto godina.
Recenzije
Još nema komentara.