Opis
Fil karamel ekspert 6kg
Fil karamel ekspert 6kg
Settings | Fil karamel ekspert 6kg remove | Baza Bavarika 10L remove | Topla crna čokolada TopČok remove | Preliv šumsko voće 900gr Aroma remove | Topla lešnik čokolada TopČok 20 komada remove | Preliv karamel 900gr Aroma remove |
---|---|---|---|---|---|---|
Image | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
SKU | S31747 | S51892 | TC005 | ARM002 | TC007 | S61501 |
Rating | ||||||
Price | 2.774,00 RSD | 1.333,00 RSD | 707,00 RSD | 333,00 RSD | 707,00 RSD | 321,00 RSD |
Stock | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | ||
Availability | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | Nema na zalihama | ||
Add to cart | ||||||
Description | U zagrejano mleko dodati sadržaj kesice i zasladiti po ukusu. Gustina tople čokolade zavisi od sadržaja i količine mleka. | |||||
Content | Fil karamel ekspert 6kg | Baza Bavarika 10l Baza Bavarika – bazni rastvor namenjen za premazivanje testa pre pečenja kako bi se dobio proizvod karakteristične zlatno braon boje i karakteristične arome. Doziranje: 100% rastvor za doziranje Pakovanje: kanisteri od 10 lit. Bazni rastvor može se nanositi na proizvod na nekoliko načina. Proizvod se na kratko ubaci u šok komoru i potapa u rastvor (obavezno nositi rukavice) Potapanjem tek formiranog proizvoda u rastvor Prskanjem po proizvodu (ukoliko proizvodi nisu na starim čeličnim plehovima) Rastvor se četkom nanosi po proizvodu. Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica) Temperatura testa: 26-28°C Odmaranje u masi: 10 minuta Završna fermentacija:15 minuta Temperatura pečenja: 250 – 230°C Vreme pečenja: 23-25 minuta | Topla crna čokolada TopČok 20 komada (25gr kesica) | Preliv šumsko voće 900gr Aroma | Topla lešnik čokolada TopČok 20 komada (25gr kesica) | Preliv karamel 900gr Aroma |
Weight | ||||||
Dimensions | - | - | - | - | - | - |
Additional information |
Recenzije
Još nema komentara.