Content | Brašno Belo projino 1kg Čeković mlin
Specifikacije:
Karakteristike |
Proizvođač |
Čeković mlin |
Sastojci |
|
Alergeni |
Ne sadrži gluten i za dizana testa se mora mešati sa drugom vrstom brašna. |
Zemlja porekla |
Srbija |
Hranjiva vrenost 100gr |
Energetska vrednost kJ1520
Proteini 8,1g
Masti 1,2g
Ugljeni hidrati 77,3g
Sadržaj vlage do 15%g
Sadržaj kiselosti do 4g
Sadržaj masti do 2% |
Napomena |
Belo kukuruzno (projino) brašno proizvedeno od belog kukuruza je bogato lako svarljivim ugljenim hidratima što ga čini lako svarljivim. Kao bezmasni deo ugljenih hidrata iz kukuruza odlična je komponenta prehrambenih proizvoda.
U sastavu ima dosta minerala i vitamina E.
Kao sastojak nalazi se u preko 3.000 prehrambenih proizvoda, od testenina do raznih pica. Najpoznatija jela su kačamak i proja. |
Ostalo |
|
| Brasno Divella 25kg T-00
Pakovanje od 25 kg.
https://www.youtube.com/watch?v=yzV9k_pCGdM | Ulje bundeve 250ml
| Heljdino brasno 0.5kg ČEKOVIC MILIN
https://www.youtube.com/watch?v=pz5GfRE7oq0
Specifikacije:
Karakteristike |
Proizvođač |
ČEKOVIC MILIN |
Sastojci |
|
Alergeni |
Ne sadrži gluten i veoma je pogodno za decu i osobe koje imaju poremećaj probave. Heljdino brašno reguliše prisustvo holesterola, krvni pritisak i nivo šećera u krvi. |
Zemlja porekla |
|
Hranjiva vrenost 100gr |
Energetska vrednost kJ 1382
Proteini g 11,7
Masti g 2,5
Ugljeni hidrati g 72
Sadržaj vlage g do 15%
Sadržaj kiselosti g do 4
Sadržaj masti g do 2,5% |
Napomena |
Iako heljda spada u zeljasto povrće zbog njene hranljive vrednosti mnogi ga nazivaju alternativno zito. Samo zrno heljde je veoma bogato hranljivim sastojcima, visoko vrednim proteinima, antioksidansima, mikro elementima i prehrambenim vlaknima. |
Ostalo |
Neobično svojstvo sastojka rutina je da štiti od radijacije i čuva kapilare i krvne sudove. Od heljdinog brašna su najpopularniji palačinke, rezanci i pite. |
| Brašno T-500 1kg Žitoprodukt
Vlaga do 15%
Pepeo od 0,46 do 0,55%
Kis. stepen do 3,0
Brašno sadrži gluten. | Mitros kukuruzno brasno 500gr
Koristi se za pripremu niza pekarskih proizvoda, kao što su proja i kukuruzni hleb.
https://www.youtube.com/watch?v=eYYdzURDpkI |
Recenzije
Još nema komentara.