Korpa
0,00 RSD
PRODAVNICA

Baza Bavarika 10L

1.333,00 RSD

SKU S51892
Kategorija

Opis

Baza Bavarika 10l

Baza Bavarika – bazni rastvor namenjen za premazivanje testa pre pečenja kako bi se dobio proizvod karakteristične zlatno braon boje i karakteristične arome.
Doziranje: 100% rastvor za doziranje
Pakovanje: kanisteri od 10 lit.

Bazni rastvor može se nanositi na proizvod na nekoliko načina.

Proizvod se na kratko ubaci u šok komoru i potapa u rastvor (obavezno nositi rukavice)
Potapanjem tek formiranog proizvoda u rastvor
Prskanjem po proizvodu (ukoliko proizvodi nisu na starim čeličnim plehovima)
Rastvor se četkom nanosi po proizvodu.

Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica)
Temperatura testa: 26-28°C
Odmaranje u masi: 10 minuta
Završna fermentacija:15 minuta
Temperatura pečenja: 250 – 230°C
Vreme pečenja: 23-25 minuta

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Baza Bavarika 10L“

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

BRZO POREĐENJE

SettingsBaza Bavarika 10L removePreliv šumsko voće 1kg Design removeTopla crna čokolada TopČok removePreliv jagoda 1kg Degusta removeŠumsko voće smesa 6kg removePreliv šumsko voće Biljana 1kg remove
ImageKakao krem tabla mini
SKUS51892S31745TC005S31756S61190
Rating
Price1.333,00 RSD642,00 RSD707,00 RSD4.727,00 RSD406,00 RSD
Stock

Nema na zalihama

Nema na zalihama

AvailabilityNema na zalihamaNema na zalihama
Add to cart

Dodaj u korpu

Dodaj u korpu

Pročitajte još

Pročitajte još

Dodaj u korpu

Dodaj u korpu

DescriptionU zagrejano mleko dodati sadržaj kesice i zasladiti po ukusu. Gustina tople čokolade zavisi od sadržaja i količine mleka.
ContentBaza Bavarika 10l Baza Bavarika – bazni rastvor namenjen za premazivanje testa pre pečenja kako bi se dobio proizvod karakteristične zlatno braon boje i karakteristične arome. Doziranje: 100% rastvor za doziranje Pakovanje: kanisteri od 10 lit. Bazni rastvor može se nanositi na proizvod na nekoliko načina. Proizvod se na kratko ubaci u šok komoru i potapa u rastvor (obavezno nositi rukavice) Potapanjem tek formiranog proizvoda u rastvor Prskanjem po proizvodu (ukoliko proizvodi nisu na starim čeličnim plehovima) Rastvor se četkom nanosi po proizvodu. Vreme zamesa : 2 + 5 minuta (spiralna mesilica) Temperatura testa: 26-28°C Odmaranje u masi: 10 minuta Završna fermentacija:15 minuta Temperatura pečenja: 250 – 230°C Vreme pečenja: 23-25 minutaPreliv šumsko voće 1kg DesignTopla crna čokolada TopČok 20 komada (25gr kesica)Preliv jagoda 1kg DegustaŠumsko voće smesa 6kgPreliv šumsko voće Biljana 1kg
Weight
Dimensions------
Additional information
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare