Opis
BAKIN MIX COOKIES mešavina za keks 400gr kolač bez glutena
Miris svežih, sveže pečenih keksa vraća vas u kuhinju vaše bake gde radosti i topline nikada ne nedostaje. Priprema je zaista jednostavna, jer u samo tri koraka i uz upotrebu tri sastojka možete napraviti hrskave kekse. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniranih masti, laktoze. Sa ovim pakovanjem od 400 g smeše možete pripremiti najmanje 25 hrskavih grickalica. Svaki zalogaj keksa prožet je nekim već iskusnim osećajem, baš kao i onaj iz detinjstva kada smo nestrpljivo iščekivali bakine sveže pečene kekse na stolu.
Neto težina: 400 g
Sastojci: pirinčano brašno, šećer, kukuruzni skrob, zgušnjivači: E412, E466; emulgatori: E475, E433; sredstvo za rahljenje: E500ii; regulator kiselosti: E575; arome, sol.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. Zagrejte rernu na 150 ° C (rerna sa toplim vazduhom) ili 160 ° C (električna rerna).
2. Stavite smešu sa keksom u posudu i dodajte 120g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 160g putera (standardni recept).
3. Mešajte mikserom oko 2 minuta dok ne dobijete mrvice. Po želji možete dodati komade čokolade.
4. Dodajte 1 jaje u smešu i mešajte dok ne dobijete željenu konzistenciju. Obmotajte dobijeno testo plastičnom folijom i stavite u frižider 30 minuta.
5. Testo razvaljajte i oblikujte kekse po želji.
6. Prebacite u pleh za pečenje, prethodno premazan maslacem. Pecite 20-25 minuta.
Recenzije
Još nema komentara.