Content | BAKIN MIX COOKIES mešavina za keks 400gr kolač bez glutena
Miris svežih, sveže pečenih keksa vraća vas u kuhinju vaše bake gde radosti i topline nikada ne nedostaje. Priprema je zaista jednostavna, jer u samo tri koraka i uz upotrebu tri sastojka možete napraviti hrskave kekse. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniranih masti, laktoze. Sa ovim pakovanjem od 400 g smeše možete pripremiti najmanje 25 hrskavih grickalica. Svaki zalogaj keksa prožet je nekim već iskusnim osećajem, baš kao i onaj iz detinjstva kada smo nestrpljivo iščekivali bakine sveže pečene kekse na stolu.
Neto težina: 400 g
Sastojci: pirinčano brašno, šećer, kukuruzni skrob, zgušnjivači: E412, E466; emulgatori: E475, E433; sredstvo za rahljenje: E500ii; regulator kiselosti: E575; arome, sol.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. Zagrejte rernu na 150 ° C (rerna sa toplim vazduhom) ili 160 ° C (električna rerna).
2. Stavite smešu sa keksom u posudu i dodajte 120g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 160g putera (standardni recept).
3. Mešajte mikserom oko 2 minuta dok ne dobijete mrvice. Po želji možete dodati komade čokolade.
4. Dodajte 1 jaje u smešu i mešajte dok ne dobijete željenu konzistenciju. Obmotajte dobijeno testo plastičnom folijom i stavite u frižider 30 minuta.
5. Testo razvaljajte i oblikujte kekse po želji.
6. Prebacite u pleh za pečenje, prethodno premazan maslacem. Pecite 20-25 minuta. | BAKIN MIX mešavina hleb&pizza 500gr
Pecite fini domaći hleb, peciva, picu ili focccacie, vrlo je lako i brzo. Budite kreativni u smišljanju recepata, dodajte kap maslinovog ulja ili malo cvetne soli i prepustite se užitku. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniranih masti, laktoze. Neka vaš dom postane obilje ovog božanskog mirisa i prenesite one najlepše uspomene iz detinjstva na svoje voljene.
Sastojci: kukuruzni skrob, pirinčano brašno, inulin, sredstva za zgušnjavanje: E412, E464, prah od semena psillium, šećer.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. U velikoj posudi pomešajte sledeće sastojke: 500g brašna, 12g svežeg kvasca ili 4g suvog kvasca, 440ml mlake vode, 10g ekstra devičanskog maslinovog ulja, 10g soli.
2. Mešajte mikserom 5 minuta dok ne dobijete glatko testo.
3. Testo ostaviti u dobro podmazanom sudu da se udvostruči.
4. Prebacite testo na radnu površinu posutu brašnom i ručno mešajte.
5. Hleb: oblikujte hleb ili peciva iste veličine, a zatim prebacite u pleh prekriven papirom za pečenje. Pokrijte vlažnom krpom i pustite da testo naraste. Pecite u rerni zagrejanoj na 190 ° C oko 20-25 minuta.
6. Pica: razvaljajte testo na tabaku premazanom uljem. Pokrijte vlažnom krpom i pustite da naraste. Na testo rasporedite sve željene sastojke. Pecite u rerni zagrejanoj na 220 ° C oko 20-25 minuta. | BAKIN MIX mešavina hleb&pizza 1 kg
Pecite fini domaći hleb, peciva, picu ili focccacie, vrlo je lako i brzo. Budite kreativni u smišljanju recepata, dodajte kap maslinovog ulja ili malo cvetne soli i prepustite se užitku. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniranih masti, laktoze. Neka vaš dom postane obilje ovog božanskog mirisa i prenesite one najlepše uspomene iz detinjstva na svoje voljene.
Sastojci: kukuruzni skrob, pirinčano brašno, inulin, sredstva za zgušnjavanje: E412, E464, prah od semena psillium, šećer.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. U velikoj posudi pomešajte sledeće sastojke: 500g brašna, 12g svežeg kvasca ili 4g suvog kvasca, 440ml mlake vode, 10g ekstra devičanskog maslinovog ulja, 10g soli.
2. Mešajte mikserom 5 minuta dok ne dobijete glatko testo.
3. Testo ostaviti u dobro podmazanom sudu da se udvostruči.
4. Prebacite testo na radnu površinu posutu brašnom i ručno mešajte.
5. Hleb: oblikujte hleb ili peciva iste veličine, a zatim prebacite u pleh prekriven papirom za pečenje. Pokrijte vlažnom krpom i pustite da testo naraste. Pecite u rerni zagrejanoj na 190 ° C oko 20-25 minuta.
6. Pica: razvaljajte testo na tabaku premazanom uljem. Pokrijte vlažnom krpom i pustite da naraste. Na testo rasporedite sve željene sastojke. Pecite u rerni zagrejanoj na 220 ° C oko 20-25 minuta. | Smeša Bakin mix proizvodi se u kontrolisanim uslovima i sigurna je za sve koji jedu hranu bez glutena. | BAKIN MIX LAVA-CAKE mešavina za lava kolač 250gr slatkiš bez glutena
Smeša Lava torte sa svojim izvrsnim receptom i samo najboljim sastojcima idealan je izbor za sve ljubitelje kakaoa. Pripada kategoriji slatkiš bez glutena. Tečnu čokoladu možete poslužiti u srcu hrskave torte sa sladoledom od vanile - kombinacija tople čokolade i hladnog sladoleda stvara eksploziju jedinstvenog ukusa, a srce ispunjava radošću i zadovoljstvom. Bez konzervansa, palminog ulja i hidrogeniranih masti. Priprema je jednostavna, u samo tri koraka i sa tri sastojka. Jedno pakovanje sadrži 250 g smeše, što je dovoljno za pripremu najmanje šest kolača Lava Cake. Podelite taj jedinstveni ukus kombinacije toplo-hladno sa svojim najmilijima!
Neto težina: 250 g
Sastojci: šećer, pirinčano brašno, kakao u prahu, kao puter, sredstvo za zadržavanje vlage: E420, mleko u prahu, emulgatori: E475, E433; regulator kiselosti: E336; zgušnjivač: E412; aroma, stabilizator: E450.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. Zagrejte rernu na 200 ° C (rerna sa toplim vazduhom) ili 210 ° C (električna rerna).
2. Stavite smešu za torte u posudu i dodajte 160g rastopljenog putera i 100g jaja (približno 2 jaja).
3. Mešajte mikserom oko 3 minuta.
4. Sipajte smešu u kalupe za mafine, prethodno premazane puterom ili uljem i pecite 9-10 minuta. | BAKIN MIX MUFFINS mešavina za mafine 400gr
Ova mešavina je spoj vrhunskog ukusa i arome. Pripada kategoriji slatkiš bez glutena. Ispecite najfinije kifle u kojima može da uživa cela porodica. Za punoću ukusa možete dodati sveže borovnice ili druge bobice i ispuniti dom toplim voćnim grickalicama. Priprema je vrlo jednostavna: tri sastojka se dodaju u samo 3 koraka. Bez konzervansa, palminog ulja, glutena, hidrogeniranih masti i laktoze. Pakovanje od 400 g dovoljno je za pripremu 12 kifli na koje vaše nepce neće ostati ravnodušno. Grandma's Mik će vas vratiti u one omiljene dane bakine kuhinje i ispuniti vaš dom ljubavlju i toplinom.
Neto težina: 400 g
Sastojci: šećer, pirinčano brašno, kukuruzni skrob, emulgatori: E475, E433, ovlaživač: E420, omekšivači: E450i, E500ii, zgušnjivači: E412, E466, regulator kiselosti: E575, arome, sol.
Proizvođač: Rue Flambee, Italia srl, Via Luigi Negrelli 1831038 Paese (TV)
Zemlja porekla: Italija
Uslovi skladištenja: Čuvati na suvom i hladnom mestu.
Napomena: Može sadržati tragove jaja, mleka, soje i orašastih plodova.
Način pripreme:
1. Zagrejte rernu na 160 ° C (rerna sa toplim vazduhom) ili 170 ° C (električna rerna).
2. Stavite smešu u posudu i dodajte 145g biljnog ulja (recept bez laktoze) ili 145g rastopljenog putera (standardni recept) i 220g jaja (4-5 jaja).
3. Mešajte mikserom oko 3 minuta na srednjoj brzini dok smeša ne postane glatka i gusta.
4. Sipajte smešu u kalupe za muffine. Pecite 30-35 minuta.
5. Ostavite da odstoji u kalupu 5 minuta, a zatim ih izvadite na rešetku da se ohlade. |
Recenzije
Još nema komentara.