Content | Abc krem sir 50gr
Specifikacije:
Karakteristike |
Proizvođač |
Belje d.d. |
Sastojci |
Sveži krem sir (pasterizovano punomasno MLEKO, pasterizovana PAVLAKA, morska so), kulen - trajna kobasica min 8% (svinjsko meso, kuhinjska so, začini, konzervans E250). |
Alergeni |
sadrzi mleko |
Zemlja porekla |
|
Hranjiva vrenost 100gr |
energija (kj/kcal)1068 kj
masti (g)24 g
od kojih zasićene masne kiseline (g)16,5 g
ugljenihidrati (g)2,6 g
od kojih šećeri (g)2,5 g
sol (g)7,2 g
beta-glukana (mg)1,1 g |
Napomena |
Čuvati na temperaturi od 4 ° + 8°C |
Ostalo |
|
| Galbani mascarpone 500gr
Recept za Tiramisu
Sastojci (za 6 osoba):
6 jaja
500g Mascarpone-a
150g šećera
300g piškota
¾ L kafe
50g likera (ukus po želji) ili rum
Gorki kakao
Priprema:
Umutiti žumanca sa šećerom i termički ih obraditi 15 do 20 minuta. Dodati Mascarpone i liker i lagano mešati. Posebno umutiti belanca u čvrstu penu i polako dodati prethodno napravljenoj kremi dok se ne dobije jedinstvena smesa. U četvrtastu posudu naizmenično ređati sloj kreme i sloj piškota prethodno potopljenih u mlaku i blago zaslađenu kafu i liker, s tim da poslednji sloj bude krema. Ostaviti da stoji u frižideru najmanje dva sata. Pre serviranja posuti kakao u prahu.
Specifikacije:
Karakteristike |
Proizvođač |
|
Sastojci |
pasterizovana pavlaka, pasterizovano MLEKO, obrano MLEKO U PRAHU, regulator kiselosti: limunska kiselina. |
Alergeni |
sadrzi mleko |
Zemlja porekla |
|
Hranjiva vrenost 100gr |
energija (kj/kcal)1633 kj
masti (g)40 g
od kojih zasićene masne kiseline (g)25,6 g
ugljenihidrati (g)4,5 g
od kojih šećeri (g)4,5 g
sol (g)4,5 g
beta-glukana (mg)0,20 g |
Napomena |
Čuvati na temperaturi od 4 ° + 8°C |
Ostalo |
|
| Sir Mascarpone zanetti 250gr | Sir Mont norist- sa plavom plesni cca 2.5 kg | Ribani tvrdi sir 250g Granbiraghi | Livanjska gauda 2,8KG
Livanjski sir je visokokvalitetni sir koji je počeo da se proizvodi u 19. veku u okolini Livna po uzoru na tehnologiju proizvodnje francuskog sira grijera na porodičnim farmama. |
Recenzije
Još nema komentara.