Korpa
0,00 rsd
POVRAĆAJ SREDSTAVA

Povraćaj sredstava u Cemarket-u

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koje je prethodno platio platnom karticom Trgovac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko Banke odnosno preko kartičnih asocijacija Visa i MasterCard i to storniranjem/delimičnim storniranjem orginalne transakcije, banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koje je prethodno platio putem internet bankarstva, novac će biti doznačen na isti račun sa kojeg je novac prebačen na račun Trgovca.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koje je prethodno platio opštom uplatnicom, kupac je dužan da dostavi putem email-a broj dinarskog računa koji glasi na njegovo ime i prezime prilikom kupovine.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koje je prethodno platio kriptovalutama, kupac će isključivo dobiti povraćaj sredstava u dinarima u iznosu koji mu piše na fakturi koji se smatra merodavnom vrednošću na dan kupovine. Kupac je obavezi da dostavi na e-mail prodavca dinarski račun koji glasi na njegovo ime i prezime prilikom kupovine. Volatilnost dnevne vrednosti kriptovaluta neće uticati na povraćaj sredstava koji je utvrđen prilikom kupovine.

Svi zahtevi za povraćaj sredstava moraju biti upućeni na e-mail prodaja@cemarket.rs sa istog onog e-mail koji je korišćen prilikom kupovine od strane Kupca. Ukoliko se e-mail razlikuje od onoga koji je korišćen prilikom kupovine, Trgovac zadržava pravo dodatnog verifikovanja korisnika kako bi se sprečile eventualne zloupotrebe neovlašćenog lica.

Pravo na povraćaj sredstava ukoliko trenutno nema dostupne robe koja je uredno plaćena?

Ukoliko ste platili robu koju trenutno ne možemo da isporučimo, kupac može da izabere sledeći način rešenja situacije:

 1. Uredno dostave svi ostali naručeni proizvodi i sačeka sledeću isporuku artikla koji nije isporučen kroz nekoliko dana
 2. Zatraži povrat sredstava za tu razliku u ceni artikla koji nije isporučen
 3. Od Cemarketa dobije vaučer u vrednosti robe koja nije isporučena za sledeću kupovinu koju ćemo uvećati za 5% (primer – mleko u vrednosti 100 RSD koje nije isporučeno, poklonićemo Vam vaučer u vrednosti 105 RSD sa kojim ćete umanjiti cenu nabavke za sledeću kupovinu)

Ukoliko ste odabrali opciju puni povraćaj sredstava za neisporučenu robu i platili ste:

 • platili kakrticom, naplatićemo Vam samo onoliko smo isporičili, ostatak novca biće Vam oslobođeno od strane banke do maksimalno 30 dana rezervacije (Primer – kupili ste robe za 5.000RSD, artikal koji nije na stanju košta 500 RSD, naplatićemo Vam 4.500 RSD, a ostatak banka će Vam osloboditi sredstva do 30 dana što sve zavisi od banke koliko brzo oslobodi)

Ukoliko ste platili preko svog računa, sa gore navedenim primerom od 5.000RSD, razliku Vam vraćamo na račun sa kojeg je novac uplaćen.

Ukoliko ste platili virtuelnim valutama, sa gore navedenim primerom od 5.000RSD, razliku ćemo isplatiti na dinarski račun.

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Uporedi