Korpa
0,00 RSD
Načini plaćanja

Poštovani korisnici,
Crypto solutions d.o.o. je internet prodavnica u Srbiji i trudimo se da našim kupcima uvek ponudimo najbolje uslove, najbolje robne marke i najširu moguću lepezu način plaćanja kako bi se Kupac osećao što prijatnije.

Direktna bankovna transakcija – Uplatnica
Plaćanje uplatnicom podrazumeva da svoju narudžbinu možete platiti direktnom uplatom u bilo kojoj pošti ili banci. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na uplatnici dobijate putem e-maila neposredno nakon potvrde narudžbine na našem sajtu. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (adresa dostave se može razlikovati od adrese stanovanja).

Direktna bankovna transakcija – Nalog za prenos (Virmansko plaćanje)
Ukoliko ste pravno lice ili korisnik elektronskog bankarstva (e-banking-a), uplatu možete izvršiti prenosom sredstava sa Vašeg računa. Detaljne podatke koje je potrebno navesti na nalogu za prenos dobijate putem e-maila nakon potvrde narudžbine na našem sajtu. Po evidentiranju Vaše uplate, roba se šalje na izabranu adresu isporuke (adresa dostave se može razlikovati od adrese stanovanja).

Plaćanje platnim karticama prilikom Internet kupovine

Prihvatamo sledeće platne kartice:

VISA, DINA, MASTER CARD, MAESTRO izdate od strane domaćih i stranih banaka za fizička lica, pravna lica i kreditne kartice.

Nakon što dodate proizvod u korpu izaberite opciju plaćanja platnim karticama. Potvrdite Vašu narudžbinu i onda ćete biti usmereni na Secure stranu Raiffeisen banka Srbije koja je pružalac usluga. Na sajtu banke unesite Vaše podatke i pratite dalja uputstva i zatim potvrdite plaćanje. Ukoliko koristite kreditne kartice, nakon potvrde plaćanja, u skladu sa dogovorom koji imate sa bankom koja je izdala karticu, možete iznos rasporediti na broj rata koji vam je banka ugovorom odobrila.

Kupac koji koristi uslugu online plaćanja preko sajt CeMarket-a:

  • Mora da bude vlasnik kartice
  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Srbije na adresu koja je navedena prilikom plaćanja

Kako pravilno platiti karticom možete pogledati na slikama:

  1. Korak je da odaberete opciju plaćanja karticom i štiklirate potvrdu uslova plaćanja. Potom pritisnete Naručite.

2. Korak je da potvrdite prethodno što ste odabrali i pritisnete PLAĆANJE

3. Korak je da popunite podatke o kartici i potvrdite plaćanje klikom na NASTAVITI

Plaćanje putem Google pay i Apple pay servisa

Potrebno je odabrati plaćanje putem kartica kao što je gore naveden primer plaćanja. Kada se otvori stranica banke, potrebno je odabrati servis Gpay ili Apay kao što je u primeru slika. Slediti korake do završetka plaćanja.

Kriptovaluta – brz i jednostavan način kupovine

W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools