Korpa
0,00 RSD
Dostava

Dostava

Dostava namernica se vrši do vašeg kućnog praga (uključujući i solitere bez lifta). Roba se isporučuje u skladu sa HACCP standardom.

Dostava za sve gradove je besplatna. Mesta koja nisu označena na MAPI, a udaljena su do 30km od najbližeg mesta redovne dostave, minimalna narudžba je 10.000 RSD.

Mesta dostave

  1. Beograd (Čukarica, Novi Beograd, Palilula, Rakovica, Savski venac, Stari grad, Voždovac, Vračar, Zemun, Zvezdara, Surčin). Dostava je svaki dan od 09h – do 17h od ponedeljka do subote. Opština Barajevo i Grocka uskoro će biti organizovana dostava.
  2. Novi Sad – grad i opštine Petrovaradin, Sremski Karlovci i Veternik. Dostava je svaki dan od 08h – 13h od ponedeljka do petka.
  3. Mladenovac i Sopot – od 30.05.2022. dostava se obavlja četvrtkom. Narudžbe se primaju 48h pre isporuke.
  4. Aranđelovac – dostava se obavlja četvrtkom. Narudžbe se primaju 48h pre isporuke.
  5. Srbobran – dostava se obavlja utorkom i četvrtkom. Narudžbe se primaju 48h pre isporuke.
  6. Ostala mesta možete pogledati na mapi zumirajući i klikom na svako označeno mesto.

Rokovi isporuke

Namernice se isporučuju svaki dan od ponedeljka do subote za Beograd. Svi ostali gradovi imaju specijalni termin narudžbe i dostave. Nedeljom se ne vrši isporuka robe,

Rok isporuke od momenta plaćanja je 48h na vašu kućnu adresu za Beograd i Novi Sad. Presek stanja se vrši svaki dan do 12h. Sve prispele narudžbe posle 12h pomeraju granicu isporuke za 72h. (Primer – Naručili ste i platili robu u ponedeljak do 12h, isporuku Vaše narudžbe ćemo izvršiti u sredu na vašu kućnu adresu).

Dostava neće biti dodatni stres za Vas!

U dogovoru sa vozačima namernica moguće je u toku dana menjati termine isporuke tako da sebi prilagodite vreme i vaše obaveze.

Ukoliko vam nešto u toku dana poremeti raspored, nikoga nema kod kuće da preuzme robu, kada Vas vozač nazove dovoljno je da mu date nove podatke gde je moguće izvršiti isporuku. Možete zadužiti osobu u koju imate poverenja koja će u Vaše ime da preuzme namernice.

Isporuku robe je moguće izvršiti na radno mesto gde se nalazite u toku dana, molimo Vas strogo da onda ne naručujete smrznuto ukoliko nemate advekatno rešenje za smrznute proizvode.

Dostavu možete naručiti i za 7 dana unapred, dovoljno je da ostavite napomenu prilikom plaćanja kada želite namernice u svom domu.

 

 

W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools W3Schools